Beteendeutredning

Har du problem med din hund som du behöver hjälp med? Din hund kanske är rädd för andra hundar eller människor eller har en ljudrädsla eller den kanske gör utfall vid hundmöten. Den kanske är överaktiv och stressad eller allmänt osäker. Hur som haver det finns många problem man kan ha med sin hund men då finns vi här du kan boka en hundpsyklolog hos oss ( under utbildning ) för en  problemutredning.

Jag tittar på djupet och helheten kring bakgrund och orsak till beteendet. 

En beteendeutredning börjar med ett samtal där jag kartlägger allt som rör hunden och hundens vardag. Jag letar efter svar, jag söker efter kopplingar och vill hitta samband för just din hund. Detta blir till en analys som ligger till grund för ett träningsprogram i två steg.Det ingår tre fysiska träffar. Jag kommer att finnas som stöd under hela utredningen via mail eller meddelanden samt telefon.

Då jag är under utbildning så är priset endast 1.500:- inkl.moms

Läs mer om Tips och Trix

     Anmälan till       beteendeutredning